Over ons

Historie

Ons team bestaat uit 5 echoscopisten en 3 parttime-praktijkassistentes. Wij kunnen je hierdoor op (bijna) alle werkdagen van het jaar medische zwangerschapsecho's bieden. Bijna alle echoscopisten zijn zelf ook verloskundige (geweest). Daarnaast willen we als echopraktijk een bijdrage leveren aan het opleiden van echoscopistes en er lopen daarom regelmatig stagiaires mee. 

In 2001 is de praktijk gestart als 1e-lijns echopraktijk voor de regio Amersfoort en omstreken. We zijn begonnen met het verrichten van termijnecho's in een vestiging van het Meander Medisch Centrum te Soest.
 
In 2005 zijn we als één van de eerste echopraktijken in Nederland prenatale screening gaan aanbieden en we deden en doen dat voor de gehele regio Gooi en Eemland. Al sinds 2005 kun je bij ons terecht voor 20-weken echo's. 
 
Vanaf 2015 zijn we gevestigd op de lokatie waar onze dochteronderneming PrePret al sinds 2012 is gevestigd, namelijk in de vestiging van Prénatal Hearts, langs de A1, naast IKEA. We zijn als screeningscentrum als het ware ingetrokken bij onze dochter, het pretechobureau PrePret.
 
Tot op de dag van vandaag zijn we daar bijzonder enthousiast over. Want op deze locatie kun je:

  • op (bijna) alle werkdagen overdag terecht voor medische zwangerschapsecho's (in het screeningscentrum)
  • en op bijna alle avonden en in de weekenden voor pretecho's (bij PrePret). 
  • gratis parkeren

Pretecho's

Wil je een pretecho laten maken? Dan verwijzen we je door naar PrePret.