Over ons

Historie

Ons team bestaat uit 5 echoscopisten en 3 parttime-praktijkassistentes. Wij kunnen u hierdoor op (bijna) alle werkdagen van het jaar medische zwangerschapsecho's bieden. Bijna alle echoscopisten zijn zelf ook verloskundige (geweest). Daarnaast willen we als echopraktijk een bijdrage leveren aan het opleiden van echoscopistes en lopen er regelmatig stagiaires mee. 

In 2001 is de praktijk gestart als 1e lijns echopraktijk voor de regio Amersfoort en omstreken. We zijn begonnen met het verrichten van termijnecho's in een vestiging van het Meander Medisch Centrum te Soest.
 
In 2005 zijn we als één van de eerste echopraktijken in Nederland prenatale screening gaan aanbieden voor de gehele regio Gooi en Eemland. Al sinds 2005 kunt u bij ons terecht voor 20-weken echo's. 
 
Begin 2015 zijn we gevestigd op de lokatie waar onze dochteronderneming PrePret al sinds 2012 is gevestigd, namelijk in de grote Prenatal, langs de A1, naast IKEA. We zijn als screeningscentrum als het ware ingetrokken bij onze dochter, bij het pretechobureau PrePret.
 
Tot op de dag van vandaag zijn we daar bijzonder enthousiast over. Want op deze locatie kunt u

  • op (bijna) alle werkdagen overdag terecht voor medische zwangerschapsecho's (in het screeningscentrum)
  • en op bijna alle avonden en in de weekenden voor pretecho's (bij PrePret). 

Pret echo's

Wilt u een pret echo laten maken die minder medisch is dan verwijzen we u door naar PrePret.