Maak hier online je afspraak

Voor het maken van een afspraak voor een echo kun je ons online reserveringssysteem gebruiken (zie onderaan deze pagina). In het reserveringssysteem selecteer je eerst de soort echo waarvoor je een afspraak wilt plannen. Vervolgens zie je welke dagen en tijden er beschikbaar zijn voor die specifieke echo. Het kan voorkomen dat voor een bepaalde echo niet alle dagen of tijdstippen beschikbaar zijn. Dit komt omdat niet alle echo’s even lang duren en door alle echoscopisten uitgevoerd kunnen worden.

Alle soorten echo's zijn online in te plannen. Je kunt zelf een afspraak inplannen op de gewenste dag en tijd. Hiervoor moet je wel enkele gegevens invoeren, zoals bijvoorbeeld je geboortedatum, de uitgerekende datum en je telefoonnummer en e-mailadres. Je krijgt de bevestiging van de afspraak via e-mail.

Natuurlijk kun je ook bellen voor het maken van een afspraak. En ook bij vragen staan we je graag telefonisch te woord. Je kunt bellen met onze assistente op 033-432 864 6. Zij is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur.

Wil je liever door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak? Vul dan het Aanmeldformulier in dat je kunt vinden op de Contactpagina. Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

Wij zijn gevestigd in het gebouw van Prénatal Hearts in Amersfoort Je vindt ons naast de IKEA aan de A1. Volg de borden Amersfoort Vathorst IKEA en je komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort. Onze praktijk bevindt zich op de eerste etage.

Graag tot ziens!


Bereken data voor inplannen echo-afspraak

Weet u niet precies wanneer u het beste een afspraak in kan plannen?

Vul hieronder de datum in dat u bent uitgerekend en u krijgt direct te zien welke data u kan gebruiken voor het inplannen van een echo.

Plan uw afspraak


Pretecho's

Wil je een pretecho (die minder medisch is) laten maken, dan verwijzen we je door naar PrePret.