Maak hier online uw afspraak

Voor het maken van een afspraak voor uw echo kunt u het reserveringssysteem gebruiken (zie onderaan deze pagina). In het reserveringssysteem dient u eerst de soort echo te selecteren waarvoor u een afspraak wilt plannen. Vervolgens ziet u welke dagen en tijden er nog beschikbaar zijn voor die specifieke echo. Het kan voorkomen dat er voor een andere echo een andere dag of tijdstip beschikbaar is, dit heeft te maken dat niet alle echo’s even lang duren en door alle echoscopisten uitgevoerd kunnen worden. Op dit moment is het mogelijk mogelijk om online de vitaliteitsecho, termijnenecho, 20 weken echo, groei echo en de liggings echo in te plannen.

U kunt zelf een afspraak inplannen op de door u gewenste dag en tijd. Om op deze wijze een afspraak te maken, moet u wel enkele gegevens invoeren, zoals bijvoorbeeld uw geboortedatum, uw uitgerekende datum en uw telefoonnummer. U krijgt de bevestiging via de mail.

Voor het maken van een afspraak voor een echo kunt u ons natuurlijk ook bellen. Bel dan met 033-432 8646. Het maakt daarbij niet uit voor welke echo u een afspraak wenst te maken. En ook voor vragen staan we u graag telefonisch te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur en van 12.30 tot 14.00 uur. 

Wilt u door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak? Vul dan svp ons aanmeldformulier in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op!

Wij zijn gevestigd in Prénatal Hearts. U vindt ons naast de IKEA. Volg de borden Vathorst IKEA en u komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort.

Graag tot ziens!


Bereken data voor inplannen echo-afspraak

Weet u niet precies wanneer u het beste een afspraak in kan plannen?

Vul hieronder de datum in dat u bent uitgerekend en u krijgt direct te zien welke data u kan gebruiken voor het inplannen van een echo.

Plan uw afspraak


Pret echo's

Wilt u een pret echo laten maken die minder medisch is dan verwijzen we u door naar PrePret.