Contact

Voor het maken van een afspraak voor uw 20-wekenecho kunt u het reserveringssysteem gebruiken (zie onderaan deze pagina). In het reserveringssysteem ziet u welke tijden er nog beschikbaar zijn. U kunt zelf een afspraak inplannen op de door u gewenste dag en tijd. Om op deze wijze een afspraak voor de 20-wekenecho te maken, moet u wel enkele gegevens invoeren, zoals bijvoorbeeld uw BSN-nummer en uw geboortedatum, uw uitgerekende datum en uw telefoonnummer.

 

Voor het maken van een afspraak voor een echo kunt u ons natuurlijk ook bellen. Bel dan met 033-432 864 6. Het maakt daarbij niet uit voor welke echo u een afspraak wenst te maken. En ook voor vragen staan we u graag telefonisch te woord!

 

Wilt u door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak? Vul dan svp ons aanmeldformulier in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op!

 

Wij zijn gevestigd in Prénatal Hearts. U vindt ons naast de IKEA. Volg de borden Vathorst IKEA en u komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort.

Graag tot ziens.

Bereken de datum waarop u 20 weken zwanger bent

Weet u niet precies wanneer u 20 weken zwanger bent?
Vul hieronder de datum in dat u bent uitgerekend en u krijgt direct te zien op welke datum u 20 weken zwanger bent.
Gebruik deze datum daarna voor het inplannen van uw afspraak voor de 20 weken echo.
Maak hier online uw afspraak

De afspraken module wordt geladen
Download iOS AppDownload Android App